Reclamemateriaal voor binnen en buiten

Heeft u binnenkort een stand op een beurs of heeft u voor uw zaak een stoepbord nodig, bekijk hier ons gamma.

RECLAME BINNEN & BUITEN

STOEPBORD MET WATERTANK

Laat passanten uw promoties lezen. Lok ze binnen met een prachtig interessante actie A1 poster die in een stoepbord zitten. De stoepborden zijn met veren en een watertank die u vult waarbij er bij veel wind niks kan wegwaaien.

Materiaal: Geanodiseerd aluminium & kunststof

PLOOI STOEPBORD

Plooistoepborden worden meestal in doorgangen zoals bijvoorbeeld galerijen of bij mooi weer buiten geplaatst. Met een mooi zichtbare poster A1 formaat zal u zeker passanten genoeg kunnen informeren over uw acties en/of diensten.

Materiaal: Geanodiseerd aluminium & kunststof

DESINFECTIEZUIL PREMIUM

Door 2 jaar COVID-19 hebben mensen een gewoonte ervaren om hun handen te desinfecteren, waar ze ook gaan of staan. Op een beurs  of in de entree van een winkel is het dus noodzakelijk een desinfectiezuil te plaatsen. Mackups heeft 2 soorten zuilen, in aluminium en meubelpaneel. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

STOEPBORD OP ALUMINIUM VOETSTUK

Deze stoepborden worden meestal in een doorgang zoals een winkelgalerij geplaatst. Plaats een A1 poster en laat passanten uw acties of diensten weten. 

Materiaal: Geanodiseerd aluminium & kunststof

BEACH VLAGGEN

Beachvlaggen zijn enorm populair bij winkels, beurzen, en zoals de titel het beschrijft ook op stranden. Beachvlaggen zijn in verschillende windrichtingen en afmetingen verkrijgbaar, met of zonder voet. 

Materiaal: 120 g/m² Longlife (knitted polyester, omzoomd-niet omgezoomd) Full color bedrukkking

BEURSMATERIAAL NODIG?

Mockups heeft een ruim gamma aan beursmaterialen, zoals, spandoeken, vlaggen, displays, stickervinyl, plaatmateriaal, en andere beurstand materialen. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Beursmaterialen

Rol op banner voor uw bedrijf nodig? Mackups  heeft verschillende formaten met aangepaste voet in aluminium

 

Offerte aanvragen

Horecamaterialen

Heeft u foodbags, vetvrije zakjes, bestekzakjes, placemats, bieronderleggers of ander promotiemateriaal nodig? Mackups heeft het allemaal!

Afspraak maken
Contacteer ons
Hulp nodig?
support@mockups.be

Gerelateerde producten

Menuhouder
X-BANNER
Toog
Spandoeken

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Indien u een op maat gemaakte offerte wilt aanvragen kunt u heel eenvoudig op de knop Offerte aanvragen drukken waar u het formulier kan invullen en doorgeven over dewerlke producten u een offerte wilt ontvangen?

U ontvangt na 24 uur de offerte en bij akkoord gaan wij onmiddellijk aan de slag om uw bestelling te voltooien.

Voor Logo’s vragen wij EPS, PDF 300DPI, afbeeldingen die u eventueel op een flyer, postkaart of een brochure moeten minimaal 150 Pixels zijn.

Vanaf u op tijd alle bestanden aangeleverd heeft en uw opdracht betaald heeft zal de bestelling in order geplaatst worden. De leveringstijd is ongeveer 1-3 weken.

Iedere bestelling word met de meeste zorg verpakt en verzonden. Indien er schade aan de aangekochte producten is kunt u foto’s doorsturen naar support@mockups.be, wij doen al het nodige om u verder te helpen.

Het zou heel uitzonderlijk zijn moest u producten ontvangen die u niet besteld heeft, natuurlijk kan zoiets jammer genoeg gebeuren. Maar geen nood, u kunt de producten gratis terugsturen. Wij doen al het nodige de juiste bestelling opnieuw te versturen.

Content Creation [$%^&* $^%$}"^%#] Social Media [$%&@) &*$#*^#] Engaging SMM [%#{}")&*(&^%#%*] Game Streamers [$%^&* $^%}"I&^%#]

Video afspelen