Mockups heeft een ruim aanbod van zowel fysieke als digitale producten.

Heb je flyers, visitekaartjes, brochures, logo of ander marketingmateriaal nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Iedere opdracht wordt met Adobe.com Creatieve Cloud Producten ontworpen.

Marketingmaterialen

FLYERS

Heb je veel te vertellen over uw zaak, maar geen tijd? Overweeg aangepaste flyers. Dit handige, professionele formaat kan klanten alle details geven die ze nodig hebben: menu-items, diensten, contactgegevens en meer. 

BROCHURES

Als u met potentiële klanten praat, is less isn’t always more. Onze op maat gemaakte brochures helpen u om klanten gedetailleerde bedrijfsinformatie te geven – menu-items, servicelijsten en veel meer EN in een gemakkelijk te handteren formaat.

VISITEKAARTJES

Wil je een opvallende eerste indruk maken op evenementen, vergaderingen en meer? Mockups creëert een professioneel design op maat  die u vol vertrouwen kunt uitdelen aan nieuwe klanten en prospecten. 

 

Logo ontwerp

Wij zijn Mockups, en onze missie sinds onze start is om jouw business er zo gelikt en professioneel mogelijk uit te laten zien. Met andere woorden maken & ontwerpen wij jouw logo, huisstijl en/of website op maat, betaalbaar én erg snel.

maphouders
PRESENTATIE FOLDERS

Wil je indruk maken op klanten en medewerkers met een professionele uitstraling? Bereid u voor op zakelijke bijeenkomsten, conferenties, evenementen en meer met aangepaste presentatiemappen.

Deze bedrukte mappen van hoge kwaliteit zijn handig om documenten te ordenen of op te slaan, en duurzaam genoeg om op de post te doen. Ze worden geleverd met een sleuf voor visitekaartjes en aanpasbare binnenvakken.

Nieuwste Trends

Meer en meer kiezen horecazaken om bepaalde producten in de kijker te plaatsen. Soms op de tafel of anderzijds op een goede zichtbare plaats.

Offerte aanvragen

E-mail marketing

e-mail postkaartPromoot je zaak via onze e-mail services. Wij hebben verschillende manieren om uw klanten zo goed mogelijk op de hoogte te stellen van eventuele nieuwe producten of promoties die u aan te bieden heeft.

Offerte aanvragen
Contacteer ons
Hulp nodig?
support@mockups.be

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Indien u een op maat gemaakte offerte wilt aanvragen kunt u heel eenvoudig op de knop Offerte aanvragen drukken waar u het formulier kan invullen en doorgeven over dewerlke producten u een offerte wilt ontvangen?

U ontvangt na 24 uur de offerte en bij akkoord gaan wij onmiddellijk aan de slag om uw bestelling te voltooien.

Voor Logo’s vragen wij EPS, PDF 300DPI, afbeeldingen die u eventueel op een flyer, postkaart of een brochure moeten minimaal 150 Pixels zijn.

Vanaf u op tijd alle bestanden aangeleverd heeft en uw opdracht betaald heeft zal de bestelling in order geplaatst worden. De leveringstijd is ongeveer 1-3 weken.

Iedere bestelling word met de meeste zorg verpakt en verzonden. Indien er schade aan de aangekochte producten is kunt u foto’s doorsturen naar support@mockups.be, wij doen al het nodige om u verder te helpen.

Het zou heel uitzonderlijk zijn moest u producten ontvangen die u niet besteld heeft, natuurlijk kan zoiets jammer genoeg gebeuren. Maar geen nood, u kunt de producten gratis terugsturen. Wij doen al het nodige de juiste bestelling opnieuw te versturen.

Content Creation [$%^&* $^%$}"^%#] Social Media [$%&@) &*$#*^#] Engaging SMM [%#{}")&*(&^%#%*] Game Streamers [$%^&* $^%}"I&^%#]

Video afspelen