Mockups heeft een ruim aanbod T-Shirts, handtassen, hemden...

Heeft u kleding nodig voor uw personeel of wilt u een geschenk aanbieden, wij hebben het allemaal…

KLEDING & TASSEN

T-Shirts

Bedrukte kleding is ook een geweldige manier om op te vallen bij evenementen of sociale bijeenkomsten zoals in horecazaken en is een goed aandenken om dierbare herinneringen op te halen – laat uw logo, speciale boodschap of kunstwerk door Mockups ontwerpen.

PETJES

Bescherm uzelf tegen zonnestralen en draag een eigen ontworpen pet. Mockups heeft een ruim gamma aan petjes in alle kleuren en vormen. Stuur ons uw ontwerp door of laat u helpen door ons professioneel designer team.

Polo's

Mockups heeft een ruim gamma aan verschillende polo shirts. is het om te gaan sporten, een bijeenkomst of voor horecadoeleinden, het voelt altijd goed aan een polo shirt te dragen. Stuur ons uw bedrukking door, wij regelen dat het mooi op de polo shirt komt te staan.

Handtassen

Handtassen met eigen logo maken indruk op uw klanten. Stuur ons uw ontwerp door of laat ons design team uw logo ontwerpen. Wij komen graag bij u langs om uw wensten te bespreken.

Hemden

Mockups is gespecialiseerd in horeca kleding zoals hemden, t-shirts, polo’s, broeken enz…

Wij komen graag bij u langs met onze lookbook en helpen u de perfecte keuze maken.

Beursmaterialen

Rol op banner voor uw bedrijf nodig? Mackups  heeft verschillende formaten met aangepaste voet in aluminium

 

Offerte aanvragen

Horecamaterialen

Heeft u foodbags, vetvrije zakjes, bestekzakjes, placemats, bieronderleggers of ander promotiemateriaal nodig? Mackups heeft het allemaal!

Afspraak maken
Contacteer ons
Hulp nodig?
support@mockups.be

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Indien u een op maat gemaakte offerte wilt aanvragen kunt u heel eenvoudig op de knop Offerte aanvragen drukken waar u het formulier kan invullen en doorgeven over dewerlke producten u een offerte wilt ontvangen?

U ontvangt na 24 uur de offerte en bij akkoord gaan wij onmiddellijk aan de slag om uw bestelling te voltooien.

Voor Logo’s vragen wij EPS, PDF 300DPI, afbeeldingen die u eventueel op een flyer, postkaart of een brochure moeten minimaal 150 Pixels zijn.

Vanaf u op tijd alle bestanden aangeleverd heeft en uw opdracht betaald heeft zal de bestelling in order geplaatst worden. De leveringstijd is ongeveer 1-3 weken.

Iedere bestelling word met de meeste zorg verpakt en verzonden. Indien er schade aan de aangekochte producten is kunt u foto’s doorsturen naar support@mockups.be, wij doen al het nodige om u verder te helpen.

Het zou heel uitzonderlijk zijn moest u producten ontvangen die u niet besteld heeft, natuurlijk kan zoiets jammer genoeg gebeuren. Maar geen nood, u kunt de producten gratis terugsturen. Wij doen al het nodige de juiste bestelling opnieuw te versturen.

Content Creation [$%^&* $^%$}"^%#] Social Media [$%&@) &*$#*^#] Engaging SMM [%#{}")&*(&^%#%*] Game Streamers [$%^&* $^%}"I&^%#]

Video afspelen