Een website op maat gemaakt of een sociale media template voor uw pagina nodig?

Heeft u nood aan een professionele website die volledig mobiel is met de nodige tools zoals een betalingsplatform voor uw klanten? Wij helpen u graag verder!

Het begint met een domeinnaam

loading
"Vul uw domeinnaam in"
"Vul uw domeinnaam in"

Waarom heb je een website nodig?

Een veel voorkomend probleem is de Google website knop op een bedrijfspagina die gelinkt is aan bijvoorbeeld een Facebook pagina. Op zich is er daar niks verkeerd mee, maar, het is enorm ON-professioneel en bezoekers zoeken één van uw concurrenten op. Uw bedrijf online plaatsen met een professionele uitstraling zullen bezoekers overtuigen om toch bij u een afspraak of een product aankopen.

Marketing Content is belangrijk!

Content voor uw bedrijf is heel belangrijk. Als het nu over een gewone hobby website gaat of een E-commerce website, influencers of andere bezoekers willen zoveel mogelijk informatie over uw bedrijf ontvangen. Iedere bezoeker die onmiddellijk een website verlaat is een verloren klant. Laat u daarom professioneel begeleiden door ons gespecialiseerd team.

[ New Collection ]

Instashop

Maak de sprong Laat niets aan toeval over ga voor Professionaliteit

Maak een afspraak

dynamische, boeiende en optimistische inhoud

Wij maken uw website boeiend voor iedere bezoeker die interesse heeft in uw diensten of producten. Ons gespecialiseerd team helpt u van A tot Z om uw zaak snel en professioneel online te plaatsen. Met onze eigen hostingservers en domeindiensten bieden wij u een betaalbaar pakket aan die perfect bij uw niche van uw zaak of bedrijf aansluit.

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Indien u een op maat gemaakte offerte wilt aanvragen kunt u heel eenvoudig op de knop Offerte aanvragen drukken waar u het formulier kan invullen en doorgeven over dewerlke producten u een offerte wilt ontvangen?

U ontvangt na 24 uur de offerte en bij akkoord gaan wij onmiddellijk aan de slag om uw bestelling te voltooien.

Voor Logo’s vragen wij EPS, PDF 300DPI, afbeeldingen die u eventueel op een flyer, postkaart of een brochure moeten minimaal 150 Pixels zijn.

Vanaf u op tijd alle bestanden aangeleverd heeft en uw opdracht betaald heeft zal de bestelling in order geplaatst worden. De leveringstijd is ongeveer 1-3 weken.

Iedere bestelling word met de meeste zorg verpakt en verzonden. Indien er schade aan de aangekochte producten is kunt u foto’s doorsturen naar support@mockups.be, wij doen al het nodige om u verder te helpen.

Het zou heel uitzonderlijk zijn moest u producten ontvangen die u niet besteld heeft, natuurlijk kan zoiets jammer genoeg gebeuren. Maar geen nood, u kunt de producten gratis terugsturen. Wij doen al het nodige de juiste bestelling opnieuw te versturen.

Content Creation [$%^&* $^%$}"^%#] Social Media [$%&@) &*$#*^#] Engaging SMM [%#{}")&*(&^%#%*] Game Streamers [$%^&* $^%}"I&^%#]

Video afspelen